top of page

Airot elämään

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook

MARIANNE:

Täällä 34 vuotias valmentaja Hämeenlinnasta. 

Minulle on kunnia-asia saada olla mukana toteuttamassa unelmia, tsemppaamassa eteenpäin ja ratkomassa erilaisia ongelmia.

Lähipiirini kuvailee minua:

Iloinen, rakastava, luotettava, hauska, empaattinen, päättäväinen, rauhallinen ja reilu.

Olen toiminut Personal Trainer -alalla viiden vuoden ajan, sekä muutoin liikunnan parissa hääräillyt enemmän tai vähemmän koko elämäni ajan.

Ennen valmennus uraani työskentelin reilu 12 vuotta hoitoalalla mielenterveys asiakkaiden, lasten, ikäihmisten, moni-, ja pitkäaikaissairaiden, sekä vammaisten/vammautuneiden henkilöiden kanssa.

Ammatillinen osaamiseni karttui vielä lisää, päästessäni lähemmäs henkilökohtaisen avustajan työssä jokaisen asiakkaani perheenjäseniä.

Olen ollut ihmisten ilojen ja syvien surujen keskellä. Pitämässä lämpimästi huolta, iloissa nauraen, sekä surussa olemalla läsnä kuuntelevana korvana lohduttaen.

 

Hoitoalan koen olevan ehdoton plussa nykyisessä työssäni valmentajana. Ymmärrän ihmistä laajalti enemmän (psyykkinen ja fyysinen hyvinvointi) ja kuinka kaikessa kokonaisuus ratkaisee. Jokaisella meistä on erilainen elämäntilanne, persoona, tausta jne. ja nämä kaikki yhdessä määrittelevät tämän hetken resurssit hyvinvoinnin edistämiseksi tulevaisuutta ja tätä hetkeä ajatellen.

 

 Aikoinaan kävin liikuntapainotteisen lähihoitaja koulutuksen, johon kuului useampi opintoviikko Eerikkilän Urheiluopistolla, Tammelassa. Ko. opistosta tuli minulle rakas paikka ja näin ollen olen vuosienkin jälkeen palannut aina välillä Tammelan luonnon rauhaan rentoutumaan, urheilemaan, sekä tekemään töitä.

Tällä hetkellä kiinteä valmennus paikkani on: SporttiMekka, Hml.

Kuntosalin lisäksi saatavilla on mm. ulkotreenejä, etävalmennusta, sekä tarvittaessa teen myös kotikäyntejä erillisen sopimuksen mukaan.

Palautteita:

Personal trainer Marianne Airosto - Airot Elämään, Kuntosaliharjoittelu
IMG_7065_edited.png
Personal trainer Marianne Airosto - Airot Elämään, Toiminnallinen harjoittelu

Valmennus on ollut juuri sitä mitä odotin ja toivoin.

Monen epäonnistuneen elämäntapa rempan jälkeen oli ihanaa saada asiantuntevaa apua valmentajalta, joka ymmärsi huoleni ja osasi kannustaa, kun sitä eniten tarvitsin. Olen pitänyt erityisesti Mariannen positiivisuudesta ja siitä, että treeniohjelmaa on jatkuvasti päivitetty tarpeideni mukaan. 

Voin suositella kaikille, Marianne on auttanut minua hyväksymään itseni ja löytämään taas liikunnan ilon.

Veera

Marianne on valmentajana erittäin positiivinen, kannustava, asiantunteva
ja kohtaa asiakkaan aina kokonaisvaltaisella otteella.
Treenit ovat todella monipuolisia ja innostavia.
Kuntoni on noussut huimasti sen jälkeen, kun aloitin treenaamisen Mariannen kanssa.
Odotan treenejä aina innoissani ja parasta on onnistumisen tunne, jonka Marianne saa välillä kovallakin tsemppauksella aikaan.
Tuntuu, että joka kerta aina vähän ylittää itseään.
Iso plussa on ollut myös selkeät viikko- ja treenisuunnitelmat,
joita on helppo noudattaa ja tietää, että edistyy juuri sopivalla vauhdilla.
Marianne on saanut innostumaan myös kehonhuollosta ja pysähtymään oman kehon äärelle sitä rakastaen ja kunnioittaen. Tämä on lisännyt myös itseluottamusta ja hyvää oloa oman vartalon kanssa.
Elämäntapamuutoksessa ja syömishäiriön kanssa kamppaillessa
valmentajan tuki on ensiarvoisen tärkeää ja siksi on ihanaa, kun valmentaja on helposti tavoitettavissa ja perehtyy asiakkaaseen aina täydellä sydämellä.

Jenni

Valmennus ollut asiallista, ystävällistä ja napakkaa. Sellaista odotinkin.
Mariannella on taito kannustaa niin,
että se ei tunnu piiskaamiselta. Hän on erittäin innostava
ja saa positiivisella palautteella minutkin innostumaan ja yrittämään kaikkeni.
Marianne on tavoitettavissa ja reagoi nopeasti,
jos esim. jokin treeniohjelman liike ei onnistu tai en ymmärrä jotain tms.

Maritta

Olen saanut valmennukselta sen mitä lähdin hakemaan. Terveellisemmän elämän ja ajattelumaailman. Maailman isoin kiitos tästä Mariannelle joka on alusta asti tehnyt kaikki ohjelmat, vko-suunnitelmat just mulle sopiviksi. Kuunnellut ja tsempannut kun sitä on tarvittu. Mahtavinta on viikottaiset treenit yhdessä. Se pitää intoa entistä enemmän yllä!

Emmi

Aiemmin itse tekemällä "ohjelmallani" tuskin tuli hiki, vaikka luulin sen olevan oikein mainio.

Tämä Mariannen tekemä ohjelma ei todellakaan jätä kylmäksi, hiki virtaa kunnolla ja hyvä niin.

Minulla ollut kropassa kipeitä paikkoja ja nyt tuntuu, että ne olisivat menemässä parempaan suuntaan. Sain myös hyviä vinkkejä ravintoasioihinkin.

Tuskin maltan odottaa seuraavaa ohjelmaa!

Sen lisäksi, että olen tyytyväinen ohjelmaan, pidän myös paljon siitä, että Marianne on helposti lähestyttävä ja positiivinen. Sellaisesta tulee itsellekin hyvä fiilis salilla. Kysyä voi mitä vain.

Pekka

Valmentaja on positiivinen ja kannustava. Suosittelen kaikille lämpimästi!

Arja

Valmennus on ollut itselleni todella tärkeää! 

Hektisessä elämässä itsensä unohtaa niin nopeasti. 

Valmennuksen myötä olen ymmärtänyt, kuinka tärkeää on muistaa myös huolehtia minusta itsestäni.

Marianne huomio ihmisen kokonaisuutena, vahvuudet ja kehittämiskohteet huomioiden. Marianne ei ole tavallinen pt, vaan tekee tätä työtä suurella sydämellä 

ja haluaa aidosti ihmisten löytävän sen parhaan version itsestään. 

Hän on myös kävelevä ideapankki, jolta tulee ideoita ja korvaavia liikeitä tuosta vaan, 

jos jotain ei pysty tekemään.

Nora

Valmennus on vastannut odotuksiani. Kiva ohjelma ja selkeät ohjeet.

Singahtelu laitteelta toiselle on jäänyt, teen ohjelman ja voin lähteä sen jälkeen hyvillä mielin pois tai jäädä esim. venyttelemään.
Hyväkään ohjelma ei yksin riitä eli Mariannen neuvot ja ohjeet ovat tulleet tarpeeseen, kun omaa kokemusta ei ole. Vahva suositus kaikille ottaa alkuun ainakin muutama tunti.

Valmentaja on tsemppaava, aurinkoinen, osaa ohjata selkeästi ja ottaa huomioon mahdolliset rajoitteet, sekä neuvoa korvaavat liikkeet. Olen pitänyt paljon valmennustyylistä. 

Arja

Energinen, kannustava, innostava ja aidosti kiinnostunut asiakkaiden hyvinvoinnista.
Rempseä, selkeä ja hyvä tuntien toteutus :)
Marianne helposti lähestyttävä, sekä ammattitaitoinen. Ottaa asiakkaiden lähtökohdat huomioon.

Hanna

Valmentaja positiivinen, taitava ja kannustava. Olen ollut tyytyväinen ja suosittelen, kaikille!
 

Juha

AIROT ELÄMÄÄN:

Kuten vene ajelehtii sinne tänne ilman airoja, tekee myös elämä ilman ohjausta.

Tarvitaan tavoitteita, mutta myös tekoja niiden suuntaan. Ensin löydetään ne airot, jonka jälkeen aloitetaan veto kerrallaan etenemään toivottuun suuntaan.

On hyvä muistaa, että jos joko huomaamattaan tai tietoisesti toimii elämässään omia arvojaan vastaan, seuraa siitä mm. tyytymättömyyden tunnetta, stressiä, vihan tunteita, kateellisuutta, katkeruutta jne.

Kun omat elämän arvot ovat selkeämmin tiedossa ja niiden mukaan on alkanut toimimaan, lisää se ihmisen, sekä hänen läheistensä kokonaisvaltaista hyvinvointia eli näin ollen elämänlaatu paranee huomattavastikin.

Airot Elämään yrityksen yksi päätavoitteista on löytää yhdessä asiakkaan kanssa asiat, jotka hänet saa loistamaan ja tehdä muutosprosessista pysyvää, ei väliaikaista tähdenlentoa.

Jokainen meistä on yhtä arvokas ja ansaitsee myös kohtelua ansaitsemallaan tavalla.

Löydetään yhdessä se mikä vielä saattaa olla hukassa. Oli se sitten treenimotivaatio, selkeyden löytäminen kiireen keskelle, paremmat tulokset kuntosalilla tai lenkkipolulla, liikunnan ilon lisääntyminen, kivuista ja säryistä eroon pääseminen, oman jutun löytäminen, vahvempi olo omassa kropassa, oman ajan saaminen jne. Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä hommiin!

bottom of page