Lohipasta -resepti ja viikon vinkki

Hei sinä ihana lukija, toivottavasti voit hyvin ja että sulle kuuluu kaikin puolin hyvää!

Haluun muistuttaa sua, että sä oot hyvä just noin. Sun ei pidä olla mitään muuta, kuin olet. Ja olet täydellinen juuri noin!


Mulla on sulle yks SUPER VINKKI/HAASTE tälle viikolle ja se on niinkin yksinkertainen, kuin:

Ole vähemmän aikaa somessa.


Haastan sut tällä viikolla heittämään puhelimen sivuun useammin.




Nyt kun ollaan lähes kaikki poikkeuksetta paljon kotosalla, niin otetaan tästäkin ilo irti... Oikeasti. Oli tilanne kuinka kurjakin tahansa, ei sen jokapäiväinen voivottelu ainakaan paranna olotilaa, päin vastoin.


SINÄ: Mieti, mitä et oo tehnyt pitkään aikaan tai mitä et ole tehnyt kenties ikinä..


Esimerkiksi piirtäminen/maalaaminen? (mm.lieventää stressiä, vie ajatuksia muualle)..

Tai sisustaminen, runojen kirjoittaminen, kokkaaminen, laulaminen, tanssiminen, treenaaminen, kirjojen lukeminen/kuunteleminen

tai vaikka kirjan kirjoittaminen..!? :)

Ala puuhastelemaan jotain aivan päin vastaista askaretta, mitä yleensä tekisit ja voit huomata uusia (positiivisia;)) fiiliksiä! Lähde rohkeasti testaamaan :)











LOHIPASTA -RESEPTI

(4-6 annosta)




Tarvitset:

- Yksi ruodoton (+nahaton) lohifilee

- Täysjyvä pastaa 250g

- Avokado 1

- Sitruuna 2

- 3 tomaattia

- Tilli 1/2-1 nipullinen (oman maun mukaan)

- Valkosipulinkynsi 1

- Creme Bonjour n.100g

- Oltermanni juustoa (raaste, kevyt)

Mausteet: Kalamauste (esim. kalaneuvos), sitruunapippuri, merisuola

Välineitä:

- Iso paistinpannu ja/tai wokkipannu

- paistinlasta

- Kattila

- terävä veitsi



Valmistus:

  1. Laita makaronit veteen kiehumaan 10min ajaksi.

  2. Sillä välin ota lohesta nahka irti (jos ei ole jo) ja pilko lohi pienehköiksi kuutioiksi.

  3. Laita paistinpannulle nokare voita, heitä lohen palat paistumaan ja lisää sekaan yksi paloiteltu valkosipulinkynsi, purista toinen sitruunoista sekaan, sekä lisää suola oman maun mukaan.

  4. Makaronien kiehuttua kaada kuuma vesi pois ja lisää makaronit pannulle kalan sekaan. (Jos paistinpannu käy liian ahtaaksi vaihda wokkipannuun, jossa helpompi sekoitella ainekset keskenään sekaisin.

  5. Lisää joukkoon vielä avokado ja tomaatit paloiteltuna, tilli silputtuna, Creme Bonjour ja juustoraaste + mausteet: kalamauste n. 1rkl, sitruunapippuri 2rkl

  6. Valmiin lautasannoksen päälle voi halutessaan puristaa vielä hieman sitruunamehua, sekä laittaa päälle tilliä ja muutaman sitruunan viipaleen koristeeksi.



<3: Marianne










49 views0 comments

Recent Posts

See All

 

Yritys:

(ent. PT-MaiCross)

Airot Elämään 

Y-Tunnus:

2904730-4

Sähköposti:

marianne@airotelamaan.fi 

Puhelin:

044 011 8370

Ti-La klo 10-18.00

Su-Ma klo 12-16.00

(Arvioitu vastaamisaika:

Vuorokauden sisällä)

  • Instagram
  • Black Facebook Icon

© 2023 by Maggie Louise. Proudly created with Wix.com